Verstandelijk beperkte man beroofd Dordtselaan Rotterdam
via

 

 

Een verstandelijk beperkte man is dinsdagavond beroofd. Het 20-jarige slachtoffer kreeg op de Dordtselaan een mes tegen zijn keel gedrukt nadat hij werd aangesproken door de dader. De dader dwong hem vervolgens mee te gaan naar een pinautomaat om een geldbedrag op te nemen.

Het slachtoffer pinde een nog onbekende bedrag waarna de dader ervandoor ging. De 20-jarige man bleef erg geschrokken maar gelukkig ongedeerd achter. De politie is op zoek naar de dader.

 

 

Verstandelijk beperkte man beroofd Dordtselaan Rotterdam
via

 

 

Een verstandelijk beperkte man is dinsdagavond beroofd. Het 20-jarige slachtoffer kreeg op de Dordtselaan een mes tegen zijn keel gedrukt nadat hij werd aangesproken door de dader. De dader dwong hem vervolgens mee te gaan naar een pinautomaat om een geldbedrag op te nemen.

Het slachtoffer pinde een nog onbekende bedrag waarna de dader ervandoor ging. De 20-jarige man bleef erg geschrokken maar gelukkig ongedeerd achter. De politie is op zoek naar de dader.

 

 

Dak van woning losgewaaid Emmastraat Eijsden

Dak van woning losgewaaid Emmastraat Eijsden

Eijsden - Zondagmiddag 16 februari rond 13.15 uur aan de Emmastraat in Eijsden is er een stuk van een dak los gekomen. Het dak is in renovatie en de tijdelijke afdekking heeft het door de harde wind gedeeltelijk begeven. De brandweer is ter plaatse en zal het gat gaan...