Kort Nieuws Rotterdam haven

Mannen gewond door hete stookolie Coloradoweg Rotterdam


Twee mannen zijn afgelopen nacht gewond geraakt bij een bedrijfsongeval op een APM Terminal aan de Coloradoweg. De twee werkten op een schip wat geladen werd met stookolie, plots schoot één van de slangen los en kregen de twee mannen de olie over zich heen.

Ambulancepersoneel constateerde dat de verwondingen meevielen waarop een ingeschakelde traumahelikopter werd afbesteld. De twee zijn naar het ziekenhuis gebracht. De arbeidsinspectie zal onderzoek doen naar de toedracht van het bedrijfsongeval.

 

Reportage Handhaving

bikers-2
Heeft u dit bericht al gelezen? Bent u op de hoogte wat Handhavers voor werk doen? Nee? Dan raden wij u aan om deze reportage zeker te bekijken. Krijg een goed en duidelijk inzicht waar de Handhavers voor zijn!

Klik hier voor de reportage

Twitter

Archief