donderdag, mei 26, 2022
17.6 C
Rotterdam
donderdag 26 mei 2022

Mannen gewond door hete stookolie Coloradoweg Rotterdam

- advertentie -

Twee mannen zijn afgelopen nacht gewond geraakt bij een bedrijfsongeval op een APM Terminal aan de Coloradoweg. De twee werkten op een schip wat geladen werd met stookolie, plots schoot één van de slangen los en kregen de twee mannen de olie over zich heen.

Ambulancepersoneel constateerde dat de verwondingen meevielen waarop een ingeschakelde traumahelikopter werd afbesteld. De twee zijn naar het ziekenhuis gebracht. De arbeidsinspectie zal onderzoek doen naar de toedracht van het bedrijfsongeval.

 


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,221VolgersVolg
- advertentie -