Motorrijder zwaargewond na ongeval A15 Botlektunnel Rotterdam
via

 

 

Een motorrijder is deze morgen zwaargewond geraakt na een botsing met een auto. De bestuurder van de foto kwam op de A15 ter hoogte van de Botlektunnel in botsing met een ander voertuig en kwam daardoor ten val.

Het slachtoffer is in kritieke toestand naar het Erasmus MC gebracht. Vanwege het ongeval ontstonden er forse files. Deze konden na 08.00 uur snel oplossen nadat de weg weer was vrijgegeven.

 

 

Motorrijder zwaargewond na ongeval A15 Botlektunnel Rotterdam
via

 

 

Een motorrijder is deze morgen zwaargewond geraakt na een botsing met een auto. De bestuurder van de foto kwam op de A15 ter hoogte van de Botlektunnel in botsing met een ander voertuig en kwam daardoor ten val.

Het slachtoffer is in kritieke toestand naar het Erasmus MC gebracht. Vanwege het ongeval ontstonden er forse files. Deze konden na 08.00 uur snel oplossen nadat de weg weer was vrijgegeven.

 

 

Dak van woning losgewaaid Emmastraat Eijsden

Dak van woning losgewaaid Emmastraat Eijsden

Eijsden - Zondagmiddag 16 februari rond 13.15 uur aan de Emmastraat in Eijsden is er een stuk van een dak los gekomen. Het dak is in renovatie en de tijdelijke afdekking heeft het door de harde wind gedeeltelijk begeven. De brandweer is ter plaatse en zal het gat gaan...