Snelheidsduivel schiet met noodgang van snelweg A20 Nieuwerkerk aan den IJssel
via

 

 

Raam gesprongen door harde wind Akerstraat Maastricht

Raam gesprongen door harde wind Akerstraat Maastricht

Maastricht - Maandagmiddag 17 februari rond 15.50 uur is door de harde wind een raam gesprongen aan de Akerstraat in Maastricht. De brandweer werd opgeroepen om het gevaar weg te nemen. Men heeft met behulp van een lange stok het raam van binnen uit kapot geslagen en...

Nieuwerkerk aan den IJssel – Een automobilist is donderdagavond op de A20 bij de afrit Nieuwerkerk van de weggeraakt. De automobilist kwam met een behoorlijke snelheid aangereden en wilde de afslag nemen. Hij ging echter zo hard dat op volle kracht remmen geen zin meer had en schoot van het talud.

De remactie zette twee dikke sporen op de weg, een verkeersbord hield hem ook niet tegen waarna de auto in de bosjes verdween. De bestuurder stapte uit en sloeg op de vlucht.

Door een goed signalement kon de politie vlakbij zijn huis aanhouden. Hij weigerde echter in eerste instantie mee te werken. Na een goed gesprek met vader kwam de sleutel tevoorschijn zodat de auto makkelijker kon worden geborgen.

H. Roos Autoberging heeft de auto vrij snel uit de bosjes gekregen. De afrit was tijdens de berging afgesloten. Waarom de bestuurder zo hard reed is nog niet bekend, de auto is afgeschreven.

Foto’s H.Roos Autoberging

 

Snelheidsduivel schiet met noodgang van snelweg A20 Nieuwerkerk aan den IJssel
via

 

 

Nieuwerkerk aan den IJssel – Een automobilist is donderdagavond op de A20 bij de afrit Nieuwerkerk van de weggeraakt. De automobilist kwam met een behoorlijke snelheid aangereden en wilde de afslag nemen. Hij ging echter zo hard dat op volle kracht remmen geen zin meer had en schoot van het talud.

De remactie zette twee dikke sporen op de weg, een verkeersbord hield hem ook niet tegen waarna de auto in de bosjes verdween. De bestuurder stapte uit en sloeg op de vlucht.

Door een goed signalement kon de politie vlakbij zijn huis aanhouden. Hij weigerde echter in eerste instantie mee te werken. Na een goed gesprek met vader kwam de sleutel tevoorschijn zodat de auto makkelijker kon worden geborgen.

H. Roos Autoberging heeft de auto vrij snel uit de bosjes gekregen. De afrit was tijdens de berging afgesloten. Waarom de bestuurder zo hard reed is nog niet bekend, de auto is afgeschreven.

Foto’s H.Roos Autoberging

 

Raam gesprongen door harde wind Akerstraat Maastricht

Raam gesprongen door harde wind Akerstraat Maastricht

Maastricht - Maandagmiddag 17 februari rond 15.50 uur is door de harde wind een raam gesprongen aan de Akerstraat in Maastricht. De brandweer werd opgeroepen om het gevaar weg te nemen. Men heeft met behulp van een lange stok het raam van binnen uit kapot geslagen en...