donderdag, mei 26, 2022
17.6 C
Rotterdam
donderdag 26 mei 2022

Politie op zoek naar verdachten straatroof Lipkensstraat Delft

- advertentie -

Delft – Vrijdagavond 14 september rond 21.15 uur is een 51-jarige man het slachtoffer geworden van een straatroof op de Lipkensstraat. Een onbekende man bedreigde het slachtoffer met een vuurwapen. De politie is op zoek naar getuigen.

Het slachtoffer vertelde dat hij op de Lipkensstraat ter hoogte van de Prins Mauritsstraat naast zijn auto stond. Toen het slachtoffer zich omdraaide kwam hij oog in oog te staan met een man in het zwart gekleed en een bivakmuts op. Deze onbekende man bedreigde het slachtoffer met een vuurwapen en pakte van de bijrijdersstoel de tas van het slachtoffer. Daarop rende de verdachte hard weg in de richting van de Nassaulaan. De 51-jarige man zette de achtervolging in en zag dat de verdachte zijn tas liet vallen. Daarna zag het slachtoffer dat de verdachte wegrende in de richtring van de Amalia van Solmslaan en raakte hij de man uit het oog.

Signalement
De verdachte was geheel in het zwart gekleed en had een bivakmuts op. Hij was tussen de 1.65 en 1.75 lang en had een stevig postuur. De verdachte droeg zijn donkerkleurige jas tot zijn heupen.

Getuigen gezocht
De politie wil graag in contact komen met mensen die iets gezien of gehoord hebben dat mogelijk te maken heeft met deze straatroof. Iedereen die informatie heeft wat van belang kan zijn voor het onderzoek kan dit doorgeven via telefoonnummer 0900-8844 of via onderstaande tipformulier. Anoniem melden kan ook via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,221VolgersVolg
- advertentie -