zondag, mei 29, 2022
10 C
Rotterdam
zondag 29 mei 2022

Kleine brand in wijkvereniging Achterwillens Sluismeesterslag Gouda

- advertentie -

In wijkvereniging Achterwillens aan de Sluismeesterslag heeft vanmorgen een kleine brand gewoed. De brand ontstond in een lokaal op de begane grond van het pand. De brandweer was snel ter plaatse maar de brand bleek al te zijn gedoofd. De brandweer heeft het pand geventileerd.

De politie denkt dat de brand is aangesloten. In de omgeving van pand werden er flessen aangetroffen met daarin mogelijk brandbare vloeistoffen. Het vermoeden bestaat dat deze naar binnen zijn gegooid via een openstaand raam. De politie heeft een aantal flessen meegenomen voor onderzoek.

Foto’s : Remco F Gerritsen


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,222VolgersVolg
- advertentie -