zondag, mei 29, 2022
10 C
Rotterdam
zondag 29 mei 2022

Politie op zoek naar getuigen overval nachtwinkel Dordtsestraatweg Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Twee nog onbekende mannen probeerden vrijdag 14 september rond 22.00 uur een nachtwinkel aan de Dordtsestraatweg te overvallen. Doordat de 49-jarige eigenaar van de winkel zich kranig verweerde, bleef het bij een poging. De politie stelt een onderzoek in en zoekt daarbij getuigen.

Omstreeks 22.00 uur sloot de eigenaar de zaak af. Kort hierop hoorde de man hard gebons op de deur. Toen hij ging kijken, zag hij twee mannen weglopen. Een derde persoon kwam daarop nog even de winkel in en kocht een artikel. Toen deze klant de winkel verliet en de man de winkel weer wilde afsluiten, kwamen de twee mannen weer terug en grepen zij de eigenaar vast. Een van de twee mannen bedreigde de winkelier met een mes. Doordat de winkelier hard gilde en zich niet zomaar gewonnen gaf, kozen de twee overvallers eieren voor hun geld en renden zonder enige buit weg in de richting van de Jan Lighthartstraat.

De politie sluit niet uit dat de twee overvallers zich geruime tijd nabij de winkel hebben opgehouden en zoekt daarom getuigen die het tweetal vrijdagavond rond 22.000 uur wellicht hebben zien lopen of staan. Heeft u de verdachten gezien in de omgeving van de Dordtsestraatweg? Bel dan met het overvallenteam van de politie in Rotterdam via 0900-8844 of laat uw tip achter onder dit bericht.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,221VolgersVolg
- advertentie -