vrijdag, september 17, 2021
14.2 C
Rotterdam
vrijdag 17 september 2021

Politie op zoek naar getuigen overval nachtwinkel Dordtsestraatweg Rotterdam

Rotterdam – Twee nog onbekende mannen probeerden vrijdag 14 september rond 22.00 uur een nachtwinkel aan de Dordtsestraatweg te overvallen. Doordat de 49-jarige eigenaar van de winkel zich kranig verweerde, bleef het bij een poging. De politie stelt een onderzoek in en zoekt daarbij getuigen.

Omstreeks 22.00 uur sloot de eigenaar de zaak af. Kort hierop hoorde de man hard gebons op de deur. Toen hij ging kijken, zag hij twee mannen weglopen. Een derde persoon kwam daarop nog even de winkel in en kocht een artikel. Toen deze klant de winkel verliet en de man de winkel weer wilde afsluiten, kwamen de twee mannen weer terug en grepen zij de eigenaar vast. Een van de twee mannen bedreigde de winkelier met een mes. Doordat de winkelier hard gilde en zich niet zomaar gewonnen gaf, kozen de twee overvallers eieren voor hun geld en renden zonder enige buit weg in de richting van de Jan Lighthartstraat.

De politie sluit niet uit dat de twee overvallers zich geruime tijd nabij de winkel hebben opgehouden en zoekt daarom getuigen die het tweetal vrijdagavond rond 22.000 uur wellicht hebben zien lopen of staan. Heeft u de verdachten gezien in de omgeving van de Dordtsestraatweg? Bel dan met het overvallenteam van de politie in Rotterdam via 0900-8844 of laat uw tip achter onder dit bericht.

Related Articles

Gewonde na schietpartij Dantestraat Rotterdam

0
Rotterdam - Bij een schietpartij op de Dantestraat in Rotterdam Zuid is donderdagavond een man...

Treinverkeer weer op gang na landelijke storing

0
Landelijk - Het treinverkeer door het hele land heeft enige tijd stilgestaan door een 'telefoonstoring',...

Auto botst op bloembak, twee gewonden Waalstraat Krimpen aan den IJssel

0
Krimpen aan den IJssel - Op de Waalstraat in Krimpen aan den IJssel is een...

Laatste Nieuws

Partner Content Dagblad010

Hazes in Ahoy vanwege coronaregels verplaatst naar 2022

Hazes in Ahoy vanwege coronaregels verplaatst naar 2022 [...]

Schietpartij op Rotterdam-Zuid: één gewonde

Schietpartij op Rotterdam-Zuid: één gewonde [...]

Woonbron maakt Delfshaven duurder

Woonbron maakt Delfshaven duurder [...]

Rotterdam weer op z'n mooist: de 40e marathon gaat door!

Rotterdam weer op z'n mooist: de 40e marathon gaat door! [...]

Bokhove overhoop met RET na versoberde metrodienstregeling

Bokhove overhoop met RET na versoberde metrodienstregeling [...]

Stay Connected

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,066VolgersVolg