donderdag, mei 26, 2022
17.6 C
Rotterdam
donderdag 26 mei 2022

De Veiligheidsregio wil graag uw mening horen, tijdens Krimpen Festival

- advertentie -

Krimpen aan den IJssel – Helpt u de Veiligheidsregio beter aan te sluiten op uw informatiebehoefte op het gebied van veiligheid en noodsituaties? Kom dan op 22 september naar het Veiligheidsplein tijdens het Krimpen Festival en ga in gesprek over wat u zelf kunt doen voor uw eigen veiligheid en wat u van de Veiligheidsregio kunt verwachten.

Het Veiligheidsplein staat in het teken van kijken, doen en beleven. Zo zijn er demonstraties en kunt u met een VR-Bril ervaren hoe het is om in een brandend huis de uitgang te zoeken. Ook kinderen zijn van harte welkom. Zo kunnen zij een kijkje nemen in onze Brandweervoertuigen en delen we mooie kleurplaten uit. U vindt het veiligheidsplein op de parkeerplaats voor de Mieraskerk.

 

 

 

 

Tekst : gemeente Krimpen aan den IJssel Foto’s : Jeroen van Zomeren

 


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,221VolgersVolg
- advertentie -