Politie zoekt getuigen van mishandeling Papendrecht

Date:

Share post:

Papendrecht – Een gebroken neus, een gescheurde bovenlip en een tand uit de mond geslagen. Dat is het resultaat van een mishandeling die op zaterdagochtend 15 september in Papendrecht plaatsvond. Een 48-jarige man uit Papendrecht werd het slachtoffer. De politie zoekt de identiteit van de dader en roept de hulp van het publiek in.

 

Het slachtoffer was met zijn vrouw en een paar vrienden op de bewuste avond in Papendrecht gaan stappen. Rond 01.00 uur liepen ze een kroeg aan de Veerpromenade uit en kwamen in gesprek met een jongeman. Dit gesprek werd al snel wat grimmig, waarop het stel besloot weg te lopen. De jongeman liep hen echter achterna en er ontstond ruzie tussen hem en het slachtoffer waarbij over en weer klappen vielen.

Derde jongeman
Plotseling kwam een derde jongeman naar het ruziënde tweetal aanrennen en sloeg de Papendrechter hard in het gezicht, met de verwondingen tot gevolg. De politie is op zoek naar deze derde jongeman die zo plotseling opdook. Hij was in het donker gekleed, had een capuchon op en was licht getint.

Bel de politie
Was u getuige van de mishandeling of weet u wie de dader is? Bel dan naar de politie in Papendrecht via 0900-8844 en vertel wat u weet. Of vul het tipformulier in. Blijft u liever anoniem? Bel dan naar Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

- Advertisement -

Gerelateerd