donderdag, mei 26, 2022
17.6 C
Rotterdam
donderdag 26 mei 2022

Man en vrouw vast voor ernstige mishandeling Boergoensevliet Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Een man en vrouw zitten vast voor de mishandeling van de man die vorige week met zwaar oogletsel en een verbrijzeld strottenhoofd het ziekenhuis binnen werd gebracht. Het onderzoek loopt door. Heeft u donderdag 13 september na 18.30 uur het slachtoffer gezien of gesproken op de Boergoensevliet ter hoogte van de Pendrechtstraat ? Bel 0900-8844

Het slachtoffer, een 41-jarige man uit Rotterdam, werd die donderdag rond 23.00 uur het ziekenhuis binnengebracht en was kort daarna niet meer aanspreekbaar. Van een getuige weten we dat er vermoedelijk een ruzie aan de mishandeling vooraf is gegaan. En dat de fiets van het slachtoffer waarschijnlijk is meegenomen. De politie onderzoekt de mishandeling en wil graag in contact komen met getuigen en buurtbewoners. Het kan zijn dat het slachtoffer zich overdag met een groepje mannen bij het Zuidplein ophield. Inmiddels zijn er een 27-jarige vrouw en een 44-jarige man aangehouden. Het onderzoek loopt door, dus nog steeds is alle informatie welkom.

Heeft u iets gezien of gehoord?
Wellicht was u donderdagavond op straat en heeft u in de loop van de avond op de Boergoensevliet, of in de omgeving, iets gezien of gehoord wat te maken kan hebben met de mishandeling. Of heeft u informatie over de groep die overdag te vinden was bij het Zuidplein. Ook als u camerabeelden heeft of foto’s, horen we dat graag. Alle informatie is welkom. Bel naar 0900-8844 of als u liever anoniem blijft naar 0800-7000. U kunt ook het tipformulier onderaan invullen en eventueel beeldmateriaal uploaden.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,221VolgersVolg
- advertentie -