Gezin komt om bij drama in woning Cremerstraat Papendrecht

Date:

Deel bericht:

Een vreselijk drama vanmorgen in de Cremerstraat in Papendrecht, omstreeks 10.30 uur rukte de brandweer uit voor een woningbrand en vindt na het forceren van een deur de lichamen van twee volwassenen en twee kinderen. Het viertal is volgens het Openbaar Ministerie om het leven gekomen door geweld.

Hulpverleners en omstanders hebben nog getracht te reanimeren. Ook persfotografen hielpen mee. De hulp mocht echter niet meer baten. De twee ouders van 32 en de kinderen van 4 en 6 jaar oud waren reeds overleden. De buurt is geschokt en omstanders en de hulpverleners die de slachtoffers hebben gezien krijgen slachtofferhulp aangeboden.

- Advertisement -

Het OM denkt dat het gezin niet door de brand om het leven zijn gekomen. Op de lichamen zijn sporen van geweld gevonden. Volgens het OM is er voorafgaand aan de brand iets gebeurd in de woning. Onderzocht wordt of het geweld door iemand anders buiten het gezin is toegebracht, of dat een gezinslid het voor zijn of haar dood heeft gedaan. De laatste optie ligt volgens het OM het meest voor de hand.

Medewerkers van Forensische Opsporing zijn sinds vanmorgen bezig met het onderzoek. In de middag kwamen er twee rouwauto’s aangereden, hiermee is het gezin naar het NFI overgebracht om sectie te kunnen verrichten.

Volgens de politie was het gezin inmiddels bekend bij de politie. Huiselijke ruzie’s en parkeeroverlast kwamen regelmatig als melding binnen. Het gezin kreeg om deze reden hulp van diverse instanties.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Traumahelikopter ingezet voor onwel persoon op kermis Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel - Vrijdagmiddag 26 april rond 17.50 uur is een persoon op het terrein van...

Woning vol rook door schoorsteenbrand Dilledonk-Zuid Spijkenisse

Spijkenisse - Donderdagavond 25 april is er brand uitgebroken in een schoorsteen van een woning aan de Dilledonk-Zuid...

Grote brand in leegstaand kantoorpand Oosthavenkade Vlaardingen

Vlaardingen - In een groot kantoorpand aan de Oosthavenkade in Vlaardingen is donderdagmorgen rond 07.00 uur een grote...

Lichtgewonde bij eenzijdig ongeval Havendijk Schiedam

Havendijk, Schiedam - Woensdagavond 24 april rond 18.20 uur heeft er een ongeval plaatsgevonden. Een automobilist is door...