Dode vrouw in auto Ooienpad Rotterdam

zondag 23 september 2018 18:16

Rotterdam – Zondagmiddag 23 september rond 17.20 uur is een vrouw overleden aangetroffen in een auto op het Ooienpad in Rotterdam. Bij aankomst van de hulpverleners bleek de vrouw al te zijn overleden.

Familieleden van het slachtoffer waren ter plaatse gekomen, zij zijn opgevangen door de politie. Om er zeker van te zijn werd de auto met daarin het stoffelijk overschot van de vrouw meegenomen naar het bureau voor onderzoek. Daaruit bleek dat de vrouw uiteindelijk aan een natuurlijke dood is overleden.

Foto’s : Jeffrey Jacobs

 

 

 

 

 

0 reacties

Dode vrouw in auto Ooienpad Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Zondagmiddag 23 september rond 17.20 uur is een vrouw overleden aangetroffen in een auto op het Ooienpad in Rotterdam. Bij aankomst van de hulpverleners bleek de vrouw al te zijn overleden.

Familieleden van het slachtoffer waren ter plaatse gekomen, zij zijn opgevangen door de politie. Om er zeker van te zijn werd de auto met daarin het stoffelijk overschot van de vrouw meegenomen naar het bureau voor onderzoek. Daaruit bleek dat de vrouw uiteindelijk aan een natuurlijke dood is overleden.

Foto’s : Jeffrey Jacobs

 

 

 

 

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!