maandag, mei 23, 2022
16.1 C
Rotterdam
maandag 23 mei 2022

Dode vrouw in auto Ooienpad Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Zondagmiddag 23 september rond 17.20 uur is een vrouw overleden aangetroffen in een auto op het Ooienpad in Rotterdam. Bij aankomst van de hulpverleners bleek de vrouw al te zijn overleden.

Familieleden van het slachtoffer waren ter plaatse gekomen, zij zijn opgevangen door de politie. Om er zeker van te zijn werd de auto met daarin het stoffelijk overschot van de vrouw meegenomen naar het bureau voor onderzoek. Daaruit bleek dat de vrouw uiteindelijk aan een natuurlijke dood is overleden.

Foto’s : Jeffrey Jacobs

 

 

 

 


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,214VolgersVolg
- advertentie -