Mannen aangehouden na onenigheid in woning Beiroetstraat Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Zondagavond 23 september is de politie in grote getale aanwezig geweest voor een onenigheid in een portiek aan de Beiroetstraat in de Rotterdamse wijk Oosterflank. Twee mannen zouden zijn bedreigd met een groot mes door de bewoner van het pand. Zij zouden daar verhaal zijn gaan halen na een onenigheid tussen de twee.

De twee mannen vermoedelijk vader en zoon verklaarden dat ze werden bedreigd aan de deur met een mes. Dit zou zijn gebeurd nadat ze verhaal gingen halen na onenigheid over een mobiele telefoon. De man van de woning zou de telefoon in reparatie hebben maar zou een kopie hebben gemaakt van de inhoud van de telefoon. In deze inhoud zouden zich pikante foto’s bevinden van een vriendin. Deze zouden inmiddels op internet zijn beland.

- Advertisement -

De bewoner van het huis werd door de politie in de woning geconfronteerd. Hij was echter ook gewond en zou mogelijk klappen hebben gekregen van de twee en moest worden nagekeken door ambulancepersoneel. Zij verklaarden echter niets gedaan te hebben, en zijn zelfs na de bedreiging gevlucht. Nadat de politie aanwezig was zijn zij weer teruggekomen.

De bewoner die de bedreiging zou hebben geuit werd in vrijheid gesteld door de politie. De twee mannen, die eerder verklaarden dat ze bedreigd zouden zijn, zijn door de politie aangehouden. Wat er nu precies is gebeurd is nog onduidelijk, een woordvoerder van de politie vertelde dat er een hoop tegenstrijdige berichten zijn. Buurtbewoners verklaarden dat er vaker onrust is bij de bewoner van het pand. Hij zou veel dronken zijn en gooit regelmatig afval naar beneden. Ook zij hij met camera’s de buurt in de gaten houden. Ook dit kon woordvoering nog niet bevestigen.

Foto’s : Jeffrey Jacobs

20180923230436.jpg

20180923230437.jpg

20180923230439.jpg

20180923230440.jpg

20180923230441.jpg

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Traumahelikopter ingezet voor onwel persoon op kermis Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel - Vrijdagmiddag 26 april rond 17.50 uur is een persoon op het terrein van...

Brand in appartementencomplex Prinsenplein Rotterdam

Rotterdam - Vrijdagmiddag 26 april rond 13.00 uur is er brand uitgebroken in een flatgebouw aan het Prinsenplein...

Mannen houden personeel onder schot tijdens overval Aelbrechtskade Rotterdam

Rotterdam - De politie is op zoek naar getuigen van een overval op een restaurant aan de Aelbrechtskade...

Vuurwapens en messen van straat na actie preventief fouilleren in Rotterdam-Charlois

Rotterdam - Bij een zogeheten preventief fouilleeractie in Rotterdam Charlois heeft de politie op vrijdag 19 april twee...