zaterdag, september 18, 2021
14.6 C
Rotterdam
zaterdag 18 september 2021

Mannen aangehouden na onenigheid in woning Beiroetstraat Rotterdam

Rotterdam – Zondagavond 23 september is de politie in grote getale aanwezig geweest voor een onenigheid in een portiek aan de Beiroetstraat in de Rotterdamse wijk Oosterflank. Twee mannen zouden zijn bedreigd met een groot mes door de bewoner van het pand. Zij zouden daar verhaal zijn gaan halen na een onenigheid tussen de twee.

De twee mannen vermoedelijk vader en zoon verklaarden dat ze werden bedreigd aan de deur met een mes. Dit zou zijn gebeurd nadat ze verhaal gingen halen na onenigheid over een mobiele telefoon. De man van de woning zou de telefoon in reparatie hebben maar zou een kopie hebben gemaakt van de inhoud van de telefoon. In deze inhoud zouden zich pikante foto’s bevinden van een vriendin. Deze zouden inmiddels op internet zijn beland.

De bewoner van het huis werd door de politie in de woning geconfronteerd. Hij was echter ook gewond en zou mogelijk klappen hebben gekregen van de twee en moest worden nagekeken door ambulancepersoneel. Zij verklaarden echter niets gedaan te hebben, en zijn zelfs na de bedreiging gevlucht. Nadat de politie aanwezig was zijn zij weer teruggekomen.

De bewoner die de bedreiging zou hebben geuit werd in vrijheid gesteld door de politie. De twee mannen, die eerder verklaarden dat ze bedreigd zouden zijn, zijn door de politie aangehouden. Wat er nu precies is gebeurd is nog onduidelijk, een woordvoerder van de politie vertelde dat er een hoop tegenstrijdige berichten zijn. Buurtbewoners verklaarden dat er vaker onrust is bij de bewoner van het pand. Hij zou veel dronken zijn en gooit regelmatig afval naar beneden. Ook zij hij met camera’s de buurt in de gaten houden. Ook dit kon woordvoering nog niet bevestigen.

Foto’s : Jeffrey Jacobs

20180923230436.jpg

20180923230437.jpg

20180923230439.jpg

20180923230440.jpg

20180923230441.jpg

Related Articles

Ruim 300 bekeuringen bij grootschalige OV controle Capelsebrug

0
Capelle aan den IJssel / Rotterdam - Enkele honderden reizigers hebben bij elkaar ruim 300...

4022 kilo cocaïne onderschept in Rotterdamse haven

0
Rotterdam - De Douane heeft afgelopen nacht in de Rotterdamse haven een enorme hoeveelheid cocaïne...

In Zoetermeer aangetroffen gewonde man (47) in ziekenhuis overleden

0
Zoetermeer - De politie doet onderzoek naar het overlijden van een 47-jarige man. Het slachtoffer...

Laatste Nieuws

Partner Content Dagblad010

Treinverkeer gestremd na ongeval met trein in Rotterdam

Treinverkeer gestremd na ongeval met trein in Rotterdam [...]

Ketheltunnel zaterdag afgesloten door werkzaamheden

Ketheltunnel zaterdag afgesloten door werkzaamheden [...]

Cokevondst in Rotterdam van 4022 kilo een van grootste ooit

Cokevondst in Rotterdam van 4022 kilo een van grootste ooit [...]

Politie zoekt getuigen van schietpartij Dantestraat

Politie zoekt getuigen van schietpartij Dantestraat [...]

Invoering nieuwe Rotterdamse wijkraden stap dichterbij

Invoering nieuwe Rotterdamse wijkraden stap dichterbij [...]

Stay Connected

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,067VolgersVolg