Vanavond in Bureau Rijnmond; Wie herkent overvallers massagesalon?

Date:

Share post:

Rotterdam – Vanavond in Bureau Rijnmond besteden we aandacht aan een straatroof, een overval, een woninginbraak en autobranden in Papendrecht. De verdachten staan in veel gevallen duidelijk op de camerabeelden. Kijkt u mee?

 

Autobranden Papendrecht
In de periode van 8 juli 2018 tot en met 6 augustus 2018 vonden er op diverse locaties in de gemeente Papendrecht een aantal gevallen van opzettelijke brandstichting plaats. Het gaat om het in brand steken van auto’s. De incidenten vonden plaats op 8 juli op de Sperwerstraat, op 14 juli op de Stellingmolen, op 15 juli op de Rozenstraat, op 19 juli opnieuw op de Sperwerstraat en op 6 augustus op de Windhalmstraat.

Overval Massagesalon Bergweg
Op donderdag 28 juni 2018, tussen 22:00 uur en 22:15 uur, vond er een overval plaats door drie mannen in de massagesalon aan de Bergweg in Rotterdam. Twee aanwezige medewerksters werden daarbij door één van de overvallers in hun nek vastgepakt, waarna van één van de medewerksters een portemonnee met inhoud werd afgenomen. Er zijn camerabeelden, herken jij de verdachten?

Straatroof Watermanweg
Zaterdag 18 augustus omstreeks 22:15 uur rijdt de aangever op zijn scooter ter hoogte van de Burger King en Easy Wok op de Watermanweg, nabij winkelcentrum Alexandrium. Hij mindert vaart om de bocht te nemen en dan ziet hij een man aan komen lopen. Als deze man vlakbij is hoort het slachtoffer de man tegen hem zeggen: “Geef me je tas en je geld!”. …..ook deze beroving is vastgelegd door een camera.

Woninginbraak Wessel Ilckenstraat
Op vrijdag 06 juli 2018 krijgt de Meldkamer Rotterdam een melding dat er op de Wessel Ilckenstraat een man door een raam naar binnen klimt. Twee mannen staan buiten op de uitkijk. De man die de woning is ingeklommen komt via de voordeur weer naar buiten, waarop de drie daders het op een rennen zetten, in een auto stappen en er vandoor gaan. Op de camerabeelden is te zien, dat de drie mannen in de richting van de woning lopen.

Help de politie deze en andere misdrijven op te lossen en kijk naar Bureau Rijnmond op donderdagmiddag rond 17.20 uur op RTV Rijnmond (herhaling elk half uur tot de volgende dag 17.00 uur).

Kijk voor meer informatie en de afzonderlijke items ook op www.politie.nl/bureaurijnmond en op de diverse Social Media.

- Advertisement -

Gerelateerd