Fietsendieven gepakt met 6 fietsen op het Ooienpad Rotterdam

maandag 1 oktober 2018 23:33

Rotterdam – Maandagochtend 1 oktober was het kennelijk een drukke nacht voor twee mannen. Omstreeks middernacht werden zij gezien door een getuige rondom het Ooienpad in Rotterdam Crooswijk.

Meerdere keren gingen de twee verdachten op pad om terug te komen met diverse fietsen. De laatste keer dat ze met fietsen terug kwamen werden ze opgewacht door de politie en aangehouden. Hun buit bedraagt in totaal 6 fietsen.

De politie roept iedereen op om aangifte te doen van diefstal van zijn of haar fiets mocht deze niet meer op de plek staan waar die voor het laatst neergezet is. De recherche van het basisteam Maas en Rotte is er alles aan gelegen om deze verdachten veroordeeld te krijgen met behulp van uw aangifte. De gestolen fietsen staan voorlopig veilig op het politiebureau Slotlaan in Capelle aan den IJssel.

Hieronder vindt u de 6 gestolen fietsen. Herkent u uw fiets ? Neem dan contact op met de districtsrecherche van Maas en Rotte via 0900 – 8844.

 

0 reacties

Fietsendieven gepakt met 6 fietsen op het Ooienpad Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Maandagochtend 1 oktober was het kennelijk een drukke nacht voor twee mannen. Omstreeks middernacht werden zij gezien door een getuige rondom het Ooienpad in Rotterdam Crooswijk.

Meerdere keren gingen de twee verdachten op pad om terug te komen met diverse fietsen. De laatste keer dat ze met fietsen terug kwamen werden ze opgewacht door de politie en aangehouden. Hun buit bedraagt in totaal 6 fietsen.

De politie roept iedereen op om aangifte te doen van diefstal van zijn of haar fiets mocht deze niet meer op de plek staan waar die voor het laatst neergezet is. De recherche van het basisteam Maas en Rotte is er alles aan gelegen om deze verdachten veroordeeld te krijgen met behulp van uw aangifte. De gestolen fietsen staan voorlopig veilig op het politiebureau Slotlaan in Capelle aan den IJssel.

Hieronder vindt u de 6 gestolen fietsen. Herkent u uw fiets ? Neem dan contact op met de districtsrecherche van Maas en Rotte via 0900 – 8844.

 

Brand in squashhal Barbarakruid Rotterdam

Brand in squashhal Barbarakruid Rotterdam

Rotterdam - In het pand van de Squashhal aan het Barbarakruid heeft zondagmiddag korte tijd brand gewoed. De brand was ontstaan in de gevel van het pand en betrof vermoedelijk isolatiemateriaal. Het gedeelte waar de brand was ontstaan staat in de volle zon, de gevel...

Terreinwagen belandt in sloot Oude Leedeweg Pijnacker

Terreinwagen belandt in sloot Oude Leedeweg Pijnacker

Pijnacker - Zaterdagavond 8 augustus rond 19.45 uur heeft een ongeval plaatsgevonden aan de Oude Leedeweg in Pijnacker. Een Chervolet terreinwagen is van de weg geraakt en in de naastgelegen sloot terechtgekomen. Twee personen zijn bij het ongeval gewond geraakt en...

Grote brand Domino’s Pizza Het Rond Houten

Grote brand Domino’s Pizza Het Rond Houten

Houten - Zaterdagmiddag 8 augustus rond 14.25 uur was een enorme brand ontstaan bij Domino's Pizza bij het winkelcentrum aan de Het Rond in Houten. De brandweer heeft opgeschaald naar Grip 1, waarna vele wagens konden worden ingezet. De vlammen sloegen uit het pand...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!