Voor niets gaat de zon op, agenten pakken man voor brandstofdiefstal in Rotterdam-Alexander

Date:

Share post:

De politie heeft dinsdagavond met succes een 21-jarige Rotterdam aangehouden voor brandstof- en kentekendiefstal. Tankstations hadden aangifte gedaan dat iemand met een oudere Peugeot 206 regelmatig getankt zou hebben zonder te betalen. Door precisie onderzoek van onder andere de wijkagenten kwamen ze de verdachte op het spoor.

Dinsdagavond zagen de agenten de man eindelijk rijden, waarna ze hem op de Metaalstraat staande konden houden. Op dat moment had de man op zijn voertuig zijn eigen platen zitten. Bij onderzoek in de auto werden er gestolen platen aangetroffen, deze werden gisteren in Capelle aan den IJssel ontvreemd. Hij is aangehouden en ook zijn auto is in beslag genomen.

- Advertisement -

De man had getankt bij tankstations in Rotterdam-Alexander, Capelle en Nieuwerkerk aan den IJssel. Ook in Brabant waren er aangiftes gedaan dat deze man getankt zou hebben zonder te betalen. In totaal liggen er meer dan 10 aangiftes tegen de man klaar. Door speurwerk van de agenten kon hij vandaag eindelijk worden aangehouden. Hij zit vast en zal zich moeten gaan verantwoorden voor de rechter.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd