Wilde vrijpartij eindigt in Dordrecht met kapotte wasbak en verwonding

Date:

Share post:

De politie in Dordrecht kreeg afgelopen avond een bijzondere melding waarbij zelfs van de agenten nog enigszins de wenkbrauwen gingen fronsen. In een woning zouden twee mensen rondlopen die onder het bloed zouden zitten. Eenmaal aangebeld bleek het er in de badkamer wild aan toe te zijn gegaan.

Tijdens een wilde vrijpartij ging het niet zoals gepland, ze kwamen een wasbak tegen die niet bestand bleek tegen het gewicht van de personen. De wasbak brak van de muur en het stelletje kwam tussen de scherven op de grond terecht. Hierdoor liepen zij de nodige snijwonden op.

- Advertisement -

Beide personen kregen korte medische hulp voor verzorging van de wonden. De hulpverleners verlieten daarop weer de woning. Mochten ze ooit de vraag krijgen naar hun meest wildste vrijpartij hebben ze in ieder geval een goed verhaal.

Bron en Foto : Politie Dordrecht

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd