vrijdag, mei 27, 2022
15.6 C
Rotterdam
vrijdag 27 mei 2022

Wilde vrijpartij eindigt in Dordrecht met kapotte wasbak en verwonding

- advertentie -

De politie in Dordrecht kreeg afgelopen avond een bijzondere melding waarbij zelfs van de agenten nog enigszins de wenkbrauwen gingen fronsen. In een woning zouden twee mensen rondlopen die onder het bloed zouden zitten. Eenmaal aangebeld bleek het er in de badkamer wild aan toe te zijn gegaan.

Tijdens een wilde vrijpartij ging het niet zoals gepland, ze kwamen een wasbak tegen die niet bestand bleek tegen het gewicht van de personen. De wasbak brak van de muur en het stelletje kwam tussen de scherven op de grond terecht. Hierdoor liepen zij de nodige snijwonden op.

Beide personen kregen korte medische hulp voor verzorging van de wonden. De hulpverleners verlieten daarop weer de woning. Mochten ze ooit de vraag krijgen naar hun meest wildste vrijpartij hebben ze in ieder geval een goed verhaal.

Bron en Foto : Politie Dordrecht


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,222VolgersVolg
- advertentie -