Bureau Rijnmond lost misdrijven op

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – In de vorige aflevering van Bureau Rijnmond is een aantal jongemannen getoond die een andere man hadden beroofd. Zij werden onherkenbaar getoond, maar toch zijn twee van hen herkend en die hebben zich gemeld bij de politie. Ook deze week roept de politie de hulp in van de kijker van Bureau Rijnmond om misdrijven op te lossen.

Straatroof
Op vrijdag 17 augustus 2018, omstreeks 01:00 uur, vond een beroving plaats op de Stationssingel in Rotterdam. Het slachtoffer kwam uit het centraal station en liep in de richting van de fietsenstallingen om zijn fiets te zoeken. Daar werd hij van achter aangevallen door een man. Er zijn beelden van de beroving.

- Advertisement -

Diefstal
Drie mannen reden 12 april rond 02.30 uur ‘s nachts in een witte bestelwagen naar een bedrijf aan de Industriestraat in Numansdorp. Twee van hen knipten het slot bij het hek door en schoven het open. Zij liepen het terrein op naar de achterkant van het pand en daar namen zij een grote hoeveelheid steigermateriaal weg. Hoewel zij enkele camera’s onklaar maakten, zagen zij er eentje over het hoofd. Ook van deze zaak zijn dus beelden beschikbaar.

Poging doodslag
Op 19 maart werd er op een jongeman geschoten in de Haringpakkerstraat in Rotterdam. Er raakte niemand gewond, maar wel ontstond er schade aan een auto. De schutter is inmiddels aangehouden, maar de politie is nog op zoek naar zijn mededader.

Enschede
Op dinsdagmiddag 3 juli rond 17.00 uur werd het lichaam van de 26-jarige Daan Mellée aangetroffen in de woning van zijn vriendin aan het Oosterveld in Enschede. De twee hadden een moeizame relatie, onder meer door het drugsgebruik van beiden. Er gaangeruchten dat Daan voor zijn overlijden te maken heeft gehad met een ripdeal in Rotterdam. De politie onderzoekt of dit mogelijk met zijn dood te maken heeft gehad en wil hier graag meer informatie over hebben. Met wie had Daan contact of wie heeft hem in Rotterdam gezien?

Help de politie deze en andere misdrijven op te lossen en kijk naar Bureau Rijnmond op donderdagmiddag rond 17.20 uur op RTV Rijnmond (herhaling elk half uur tot de volgende dag 17.00 uur).

Kijk voor meer informatie en de afzonderlijke items ook op www.politie.nl/bureaurijnmond en op de diverse Social Media.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Gewonde na steekpartij Woelwijkstraat Rotterdam

Rotterdam - Vrijdagavond 12 april rond 20.15 uur heeft er een steekincident plaatsgevonden op de Woelwijkstraat in Rotterdam....

64 bekeuringen tijdens grootschalige verkeerscontrole Franselaan Rotterdam

Rotterdam - Donderdagmiddag 11 april rond 15.00 uur heeft de politie op de Franselaan in Rotterdam een grootscheepse...

Brandweer heeft handenvol aan in brand gevlogen Tesla Bleiswijkstraat Rotterdam

Rotterdam - De brandweer is afgelopen nacht een geruime tijd bezig geweest met het blussen van een brandende...

Berovers slaan slachtoffer met vuurwapen op hoofd Burgemeester Roosstraat Rotterdam

Rotterdam - Twee mensen zijn in de nacht van woensdag op donderdag slachtoffer geworden van een gewelddadige beroving...