Snelle aanhouding vier verdachten na schietincident Tielerwaard Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Politiemensen hebben kort na een melding van een schietincident vier mannen aangehouden. Getuigen meldden op zondagmorgen 7 oktober dat ze rond 05.30 uur schoten hoorden in de Tielerwaard. De verdachten waren met een auto.

 

De politie vond deze auto snel en kon drie verdachten aanhouden die bij de auto waren. De aanhouding van de vierde verdachte volgde na een zoektocht kort hierop. Hij was in een woning in de buurt. Ook in de directe omgeving vond de politie een vuurwapen. De aangehouden mannen zijn 27, 29, 32 en 34 jaar en komen allemaal uit Rotterdam.

Wat de reden van het schietincident is, is nog niet duidelijk. De politie gaat de verdachten daarover horen en stelt een buurtonderzoek in. Er raakte voorzover bekend niemand gewond. Getuigen die informatie hebben kunnen de politie bellen via het nummer 0900-8844 of hun informatie doorgeven via het tipformulier.

- Advertisement -

Gerelateerd