26 oktober is de 112 markt bij sporthal Schenkel Capelle aan den IJssel

Date:

Share post:

Capelle aan den IJssel – Ontsnap met virtual reality uit een brandend huis, blus de vlam in de pan of laat je schminken als slachtoffer. Dit en nog veel meer kun je zien en beleven op vrijdag 26 oktober tijdens de 112-markt. 

- Advertisement -

De brandweer, politie, handhavers en EHBO staan tussen 12.00 uur en 16.30 voor je klaar op het parkeerterrein van Sporthal Schenkel. En doe je mee aan één van de activiteiten dan kun je bij de snackwagen van de brandweer een patatje halen.

Je fiets parkeer je bij Sporthal Schenkel. Kom je met de auto, maak dan gebruik van één van de parkeerterreinen op het sportpark ter hoogte van SVS en Tennis Club Capelle.

 

Foto en video : Jeroen van Zomeren

 

Veel publiek bij open dag hulpdiensten Lijstersingel Capelle aan den IJssel

- Advertisement -

Gerelateerd