maandag, juni 14, 2021
14.4 C
Rotterdam
maandag 14 juni 2021

Camerabeelden gezocht van beschieting op auto’s Rotterdam-Zuid

Rotterdam – Een spoor van gesneuvelde autoruiten en inslagen in portieren, slaapkamerramen en voordeuren trok zondagochtend 7 oktober langs vijftien auto’s en woningen in diverse straten in Rotterdam-Zuid. Met vermoedelijk een zwaar luchtdruk- of gaspistool is in de vroege ochtend ogenschijnlijk lukraak geschoten. De politie zoekt getuigen en roept omwonenden op om hun camerabeelden te bekijken en zich te melden als er iets van de beschieting op te zien is.

De beschieting heeft plaatsgevonden aan de Sommelsdijkstraat, de Roselo, de Espelo, de Bentelo, de Oldegaarde en de Charloisse Lagedijk . Buurtbewoners in de Sommelsdijkstraat hebben zondagochtend rond half 2 een knal gehoord, gevolgd door glasgerinkel. Er bleek een ruit gesneuveld van een slaapkamer. In een van de getroffen auto’s is een metalen balletje gevonden dat dwars door de ruit is gegaan en in de achterbank is geëindigd. Mogelijk is er vanuit een rijdende auto is geschoten. Voor zover bekend is er niets uit de vernielde auto’s gestolen. Er zijn geen gewonden gevallen.

Camerabeelden gezocht
De politie doet een dringend beroep op omwonenden die in een van de getroffen straten wonen en een camera hebben, om te kijken of er tussen 1 en 2 uur ’s nachts iets op de beelden te zien is van een beschieting of personen die zich op deze locaties ophielden. Ook mensen die iets gezien of gehoord hebben, of naderhand schade hebben ontdekt, worden verzocht zich te melden. Dit kan telefonisch op 0900-8844. Uw informatie anoniem melden kan ook, via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 / www.meldmisdaadanoniem.nl. Of vul onderstaand tipformulier in.

Related Articles

Automobilist richt ravage aan op tankstation Maasboulevard Rotterdam

0
Rotterdam - Een automobilist is maandagmorgen rond 03.00 uur op de Maasboulevard van de weg...

Gewonden na ongeluk met Felix scooter Nieuwe Binnenweg Rotterdam

0
Rotterdam - Bij een ongeluk met een Felix scooter zijn rond 00.35 uur twee personen...

Politie schiet man met vuurwapen neer Polslandstraat Rotterdam

0
Rotterdam - De politie heeft maandagmorgen rond 00.45 uur een man met een vuurwapen neergeschoten....

Laatste Nieuws

Partner Content Dagblad010

Veel schade bij ongeluk op A20

Veel schade bij ongeluk op A20 [...]

Meerdere brandweerwagens blussen bij woning Rotterdam-West

Meerdere brandweerwagens blussen bij woning Rotterdam-West [...]

Slachtoffer steekpartij nog kritiek in ziekenhuis

Slachtoffer steekpartij nog kritiek in ziekenhuis [...]

Van 't Hof (ex-RTV Rijnmond) dankt kijkers voor reacties

Van 't Hof (ex-RTV Rijnmond) dankt kijkers voor reacties [...]

Delftsevaart (Afl.31)

Delftsevaart (Afl.31) [...]

Stay Connected

9,411FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg