Hond achtergelaten bij asiel Rotterdam-West
via

 

 

Maandagmiddag is een hond achtergelaten bij een dierenasiel in Rotterdam-West, op dat moment was het asiel gesloten.

Bij de hond was een briefje achtergelaten met de hartverscheurende boodschap dat het baasje niet meer voor de hond zou kunnen zorgen. Ook stond op het briefje dat de hond 2,5 jaar oud is. De politie is opzoek naar het baasje.

 

Hond achtergelaten bij asiel Rotterdam-West
Schrijver:

 

 

Maandagmiddag is een hond achtergelaten bij een dierenasiel in Rotterdam-West, op dat moment was het asiel gesloten.

Bij de hond was een briefje achtergelaten met de hartverscheurende boodschap dat het baasje niet meer voor de hond zou kunnen zorgen. Ook stond op het briefje dat de hond 2,5 jaar oud is. De politie is opzoek naar het baasje.

 

Gewonde na kop-staart aanrijding Molendijk Waarder

Gewonde na kop-staart aanrijding Molendijk Waarder

Waarder - Woensdagavond 19 februari rond 22.45 uur heeft een ongeval plaatsgevonden aan de Molendijk in Waarder. Twee personenauto’s zijn met elkaar in botsing gekomen, waarbij een bestuurder gewond raakte. Deze is door het ambulancepersoneel gecontroleerd en...