Man aangehouden voor zedenmisdrijf Dansenbuurt Capelle aan den IJssel

Date:

Share post:

Capelle aan den IJssel – Maandagavond 8 oktober hielden agenten een 48-jarige Rotterdammer aan na een zedenmisdrijf in de Dansenbuurt in Capelle a/d IJssel. Het slachtoffer is een jong meisje. Rond 19.30 uur kreeg de politie de melding van een schennispleger in het Schollebos. Kort daarna meldden de ouders van het meisje het zedenincident bij de politie.

De politie startte meteen een onderzoek op allebei de plaatsen. Al snel konden ze een 48-jarige man uit Rotterdam aanhouden.

- Advertisement -

In de afgelopen week deed de politie al onderzoek naar drie eerdere incidenten in de wijk Oosterflank en in Capelle a/d IJssel.  Daar viel een man jonge meisjes lastig. Vanaf de eerste melding heeft de politie er alles aan gedaan om de verdachte in beeld te krijgen. Door onder andere extra te surveilleren in de wijken, dit gebeurde zowel opvallend als in burger. De slachtoffertjes krijgen alle zorg die nodig is.

De Rotterdammer die gisteren werd gearresteerd, lijkt mogelijk ook betrokken bij de eerdere incidenten. De man is inmiddels in verzekering gesteld. Het onderzoek is in volle gang.

- Advertisement -

Gerelateerd