Headlines Kralingen-Crooswijk

Vrouw gewond na valpartij op fietspad van Brienenoordbrug Rotterdam

Een archieffoto van de helikopter bij de Brienenoordbrug

Rotterdam – Een vrouw is dinsdag aan het begin van de middag gewond geraakt nadat zij was gevallen op het fietspad van de Van Brienenoordbrug in Rotterdam. De vrouw reed de brug af en kwam door een nog onbekende oorzaak hard ten val. 

Vanwege de ernst van haar verwondingen is er een traumahelikopter ter plaatse gekomen. De hulpverleners zijn ter plaatse voor de verzorging van het slachtoffer. Hoe ernstig mevrouw gewond is, is niet bekend. Ze is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Reportage Handhaving

bikers-2
Heeft u dit bericht al gelezen? Bent u op de hoogte wat Handhavers voor werk doen? Nee? Dan raden wij u aan om deze reportage zeker te bekijken. Krijg een goed en duidelijk inzicht waar de Handhavers voor zijn!

Klik hier voor de reportage

Twitter