vrijdag, mei 27, 2022
15.5 C
Rotterdam
vrijdag 27 mei 2022

Vrouw gewond na valpartij op fietspad van Brienenoordbrug Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Een vrouw is dinsdag aan het begin van de middag gewond geraakt nadat zij was gevallen op het fietspad van de Van Brienenoordbrug in Rotterdam. De vrouw reed de brug af en kwam door een nog onbekende oorzaak hard ten val. 

Vanwege de ernst van haar verwondingen is er een traumahelikopter ter plaatse gekomen. De hulpverleners zijn ter plaatse voor de verzorging van het slachtoffer. Hoe ernstig mevrouw gewond is, is niet bekend. Ze is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,222VolgersVolg
- advertentie -