Brutale automobilist rijdt over uitrusting politie bij inzet Capelseweg Capelle aan den IJssel
via

 

 

Gewonde na kop-staart aanrijding Molendijk Waarder

Gewonde na kop-staart aanrijding Molendijk Waarder

Waarder - Woensdagavond 19 februari rond 22.45 uur heeft een ongeval plaatsgevonden aan de Molendijk in Waarder. Twee personenauto’s zijn met elkaar in botsing gekomen, waarbij een bestuurder gewond raakte. Deze is door het ambulancepersoneel gecontroleerd en...

Dinsdagmiddag is een brutale automobilist over een ehbo kit gereden van de handhaving, zij waren bezig met het verlenen van eerste hulp aan een slachtoffer van een aanrijding op de Capelseweg in Capelle aan den IJssel.

De mannelijke automobist kon niet het geduld opbrengen om te wachten en reed vervolgens over het trottoir om de file te ontwijken. Daarbij reed hij doelbewust over de uitrusting van de handhavers. Helaas had zij het te druk met de eerste hulp te verlenen om het kenteken te noteren.

 

Brutale automobilist rijdt over uitrusting politie bij inzet Capelseweg Capelle aan den IJssel
Schrijver:

 

 

Dinsdagmiddag is een brutale automobilist over een ehbo kit gereden van de handhaving, zij waren bezig met het verlenen van eerste hulp aan een slachtoffer van een aanrijding op de Capelseweg in Capelle aan den IJssel.

De mannelijke automobist kon niet het geduld opbrengen om te wachten en reed vervolgens over het trottoir om de file te ontwijken. Daarbij reed hij doelbewust over de uitrusting van de handhavers. Helaas had zij het te druk met de eerste hulp te verlenen om het kenteken te noteren.

 

Gewonde na kop-staart aanrijding Molendijk Waarder

Gewonde na kop-staart aanrijding Molendijk Waarder

Waarder - Woensdagavond 19 februari rond 22.45 uur heeft een ongeval plaatsgevonden aan de Molendijk in Waarder. Twee personenauto’s zijn met elkaar in botsing gekomen, waarbij een bestuurder gewond raakte. Deze is door het ambulancepersoneel gecontroleerd en...