Vrouw stuit op gestolen fiets Koperwiek Capelle aan den IJssel

Date:

Share post:

Capelle aan den IJssel – woensdagmiddag 10 oktober 2018 rond 15.00 uur stuitte een moeder op de gestolen fiets van haar kind, deze was eerder op de dag gestolen. De vrouw zag dat de fiets door twee jongens werd vast gezet aan een andere fiets bij de Koperwiek ter hoogte van de Albert Heijn.

De vrouw sprak de jongens aan, waarna deze er rennend vandoor gingen. De politie heeft het slot open gebroken van beide fietsen, de ene fiets is teruggegeven aan de vrouw. Het vermoeden is dat de witte fiets ook gestolen is.

- Advertisement -

De politie is op zoek naar de twee jongens met het volgende signalement. Jongen 1 was blank, 16/17 jaar, 1.80/1.90 mtr. lang, donker stijl haar, lichtblauw shirt/blouse, zwart vest, zwarte lange broek.
Jongen 2 was licht getint, 16/17 jaar, zwart krullend haar, rode jas, zwart shirt, zwarte broek.

Heeft u iets gezien of herkent u op basis van het signalement of de combinatie van signalementen deze jongens, neemt u dan contact op met de politie via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000

 

- Advertisement -

Gerelateerd