zaterdag, mei 21, 2022
17.4 C
Rotterdam
zaterdag 21 mei 2022

Klanten Ziggo Capelle aan den IJssel dupe van langdurige storing

- advertentie -

Capelle aan den IJssel – Door een kabelbreuk zijn klanten van Ziggo in een deel van Capelle aan den IJssel waaronder de wijk Schollevaar gedupeerd. Sinds vanmiddag 15.00 uur is er geen internet, telefoon of televisie meer mogelijk.

De storing ontstond door een kabelbreuk. Monteurs moesten de hoofdkabel herstellen maar dat blijkt geen gemakkelijke klus te zijn. In de nacht rond 00.30 uur was het probleem nog niet opgelost. Op Twitter en Facebook wordt steen en been geklaagd.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,212VolgersVolg
- advertentie -