zaterdag, mei 21, 2022
15.9 C
Rotterdam
zaterdag 21 mei 2022

Verdachte aangehouden na steekincident in de Van Mierisstraat Den Haag

- advertentie -

Den Haag – De politie heeft een 34-jarige Hagenaar aangehouden in verband met een steekincident in Den Haag op zaterdagochtend 13 oktober. Het 26-jarige slachtoffer van het steekincident was een man uit Den Haag. Hij werd met verwondingen vervoerd naar het ziekenhuis.

Op zaterdag 13 oktober rond 01.30 uur, kreeg de politie een melding van een vechtpartij in de Hobbemastraat. Agenten troffen in een zijstraat in de Van Mierisstraat de gewonde Hagenaar aan, zij verleenden hem hulp en startten direct een onderzoek op. Mogelijk was er een ruzie tussen het slachtoffer en een aantal andere personen aan het steekincident voorafgegaan, meerdere aanhoudingen worden dan ook niet uitgesloten. De recherche is nog steeds op zoek naar getuigen die nog niet met de politie hebben gesproken.

Getuigenoproep
Bent u getuige geweest van het steekincident in de Van Mierisstraat en heeft u nog niet met de politie gesproken? Neem dan contact op met de recherche in Den Haag via 0900-8844. Liever uw tip doorgeven? Bel dan met Misdaad Anoniem via 0800-7000.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,212VolgersVolg
- advertentie -