Getuigen gezocht, overval tankstation Valkenboslaan Den Haag

Date:

Share post:

Den Haag – Een onbekende man beroofde zondag 14 oktober omstreeks 12:10 uur met een wapen een tankstation aan de Valkenboslaan. De politie onderzoekt het incident.

De overvaller kwam de shop van het tankstation binnenlopen, bedreigde de caissière met een wapen en deed een greep uit de kassa. Gelukkig raakte niemand gewond. Getuigen zagen de verdachte weglopen richting de Valkenboskade en verloren hem daar uit het oog. De eigenaar deed aangifte. Ten tijde van de overval waren er bij het tankstation en in de shop meerdere getuigen aanwezig. Agenten spraken met een aantal getuigen, maar zoeken nog naar mensen die iets van de overval gezien hebben. Hebt u iets gezien of gehoord? Bel 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Misdaad Anoniem 0800-7000.

- Advertisement -

De verdachte is ongeveer 26 jaar oud en 1.70 meter lang. Hij droeg een zwarte muts en gezichtsbedekking. Het gezicht van de man leek wit geschminkt. Verder sprak hij met een Noord-Afrikaans accent.

Overvallen
Een overval op een winkel, tankstation, taxi of geldauto is een zwaar misdrijf waarbij altijd bedreiging of geweld komt kijken. Overvallers kiezen meestal voor een doelwit dat veel buit oplevert met zo min mogelijk risico. Waar goed wordt beveiligd, laten overvallers zich niet zien. Op politie.nl staan een aantal maatregelen die de veiligheid van een onderneming kunnen vergroten, zie https://www.politie.nl/themas/overval.html .

- Advertisement -

Gerelateerd