Politie is op zoek naar getuigen beroving Doormanstraat Capelle aan den IJssel

Date:

Share post:

Capelle aan den IJssel – Nu een week later is de politie nog altijd op zoek naar de verdachte van de beroving op de Willem Barentzstraat in Capelle aan den IJssel. Een 26-jarige man liep een kleine steekwond in zijn hals op toen hij werd bedreigd door een man met een mes.

De man zat rond half acht in zijn auto op de Willem Barentzstraat met de Doormanstraat. Een man stapte ineens bij hem in en ging op de bijrijdersstoel zitten. Die man zette een mes op de keel van het slachtoffer en beroofde hem van waardevolle spullen. Het slachtoffer raakte gewond aan zijn nek.

Het slachtoffer ging de verdachte nog achterna maar kon hem niet meer bijhouden. Helaas is er nog geen goed signalement van de verdachte. De politie is daarom op zoek naar getuigen. Heeft u iets gezien of gehoord of heeft u andere informatie die de politie kan helpen in haar onderzoek? Neem dan contact op via 0900-8844. U kunt uw informatie ook anoniem doorgeven, via M.: 0800-7000 of www.meldmisdaadanoniem.nl.

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd