Politie houdt verdachten van straatroof aan Broekwegkade Zoetermeer

Date:

Share post:

Zoetermeer – Agenten van politiebureau Zoetermeer hielden zondag 14 oktober twee verdachten aan voor een straatroof die eerder op de avond werd gepleegd op de Broekwegkade.

Rond 23:00 uur gingen agenten af op een melding van een beroving en bedreiging. Een man en een vrouw vertelden de agenten dat zij door twee mannen werden gedwongen hun spullen af te staan.

Volgens het stel kwamen de mannen op hen afgelopen. Een van de mannen gaf de vrouw een klap, vervolgens bedreigden de mannen het stel en hadden het op hun spullen voorzien. Uiteindelijk renden de verdachten weg in de richting van recreatiegebied Noord Aa.

Agenten die in de buurt surveilleerden zagen enkele tijd later twee mannen lopen ter hoogte van de Fregatwerf. Deze mannen leken te voldoen aan het signalement dat de slachtoffers van de verdachten hadden gegeven. De twee, beiden18-jarige Zoetermeerders, zijn aangehouden en worden gehoord.

- Advertisement -

Gerelateerd