Tram ontspoord door probleem met wissel Breeplein Rotterdam

donderdag 18 oktober 2018 10:54

Een tram is donderdagochtend door een probleem met de wissel uit zijn rails geraakt op het Breeplein in Rotterdam.

Nadat de wissel weer was gemaakt, werd de tram met een hijskraan weer op zijn plek gezet. Het Breeplein was afgesloten, hierdoor was er vertraging voor zowel de reizigers van het OV als de automobilisten. Tramlijnen 2,20 en 25 reden een andere route.

 

0 reacties

Tram ontspoord door probleem met wissel Breeplein Rotterdam
Schrijver:

 

 

Een tram is donderdagochtend door een probleem met de wissel uit zijn rails geraakt op het Breeplein in Rotterdam.

Nadat de wissel weer was gemaakt, werd de tram met een hijskraan weer op zijn plek gezet. Het Breeplein was afgesloten, hierdoor was er vertraging voor zowel de reizigers van het OV als de automobilisten. Tramlijnen 2,20 en 25 reden een andere route.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!