Woninginbreker op heterdaad aangehouden

Date:

Deel bericht:

Spijkenisse – Agenten hielden in de nacht van 11 oktober op heterdaad een 31-jarige inbreker aan. Met deze aanhouding hoopt de politie een einde te hebben gebracht aan een reeks van inbraken en insluipingen in woningen in de wijk Hoogwerf in Spijkenisse.

Surveilleerden agenten kregen rond 03.15 uur een melding van een inbraak in Spijkenisse. Meerdere politieauto’s, die al extra in de omgeving aanwezig waren om extra toezicht te houden, gingen naar de Tulpstraat. In de directe omgeving werd de 31-jarige man aangehouden. Tijdens zijn fouillering bleek hij een berg kleingeld, horloges, PlayStation spellen en 2 gevulde spaarvarkens bij zich te hebben. Deze spullen konden worden gelinkt aan eerdere inbraken in Spijkenisse die op dezelfde manier hadden plaatsgevonden als de inbraak van de melding. Met de aanhouding gaat de politie ervanuit in ieder geval 4 inbraken te hebben opgelost.

- Advertisement -

Onderzoek
Al geruimere tijd nam het aantal woninginbraken en insluipingen in de wijk Hoogwerf toe. Door agenten werd op allerlei manier geprobeerd om de inbreker(s) te pakken. Zowel in uniform als in burger werd gesurveilleerd. Camerabeelden werden opgevraagd uit de directe omgeving waar een inbraak had plaatsgevonden, maar dit alles leidde helaas niet tot de dief. Uiteindelijk kon de man vorige week zondag op heterdaad worden aangehouden en is hij in bewaring gesteld.

Aangifte
Als u slachtoffer bent geworden van een inbraak of ander misdrijf, doet u dan aangifte!. Met een goede aangifte en een lijst van goederen helpt u het politieonderzoek. Zo ook nu, door de aangiftes was de politie in staat om meerdere inbraken bij deze verdachte te brengen.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Verkeerschaos na ernstig ongeluk Hartelbrug Spijkenisse

Spijkenisse - Maandagochtend 19 februari rond 10.07 uur heeft er een ernstig ongeval plaatsgevonden. Het ongeval vond plaats aan...

Aanhouding en auto’s in beslag genomen na drugshandel Brielle en Spijkenisse

Spijkenisse / Brielle - Na een uitgebreid onderzoek zijn dinsdag 13 februari in een bedrijfspand aan de Theemsweg...

Brandalarm vermoedelijk geactiveerd door waterlekkage stadhuispassage Nieuwstraat Spijkenisse

Spijkenisse - Maandagavond 5 februari rond 19.27 uur zijn de brandweer en politie opgeroepen vanwege een automatisch brandalarm...

Scooter aangereden op beruchte rotonde Eikenlaan Spijkenisse

Spijkenisse - Maandagmiddag 5 februari rond 15.03 uur heeft er een aanrijding plaatsgevonden. De aanrijding tussen de auto en...