Woninginbreker op heterdaad aangehouden

Date:

Deel bericht:

Spijkenisse – Agenten hielden in de nacht van 11 oktober op heterdaad een 31-jarige inbreker aan. Met deze aanhouding hoopt de politie een einde te hebben gebracht aan een reeks van inbraken en insluipingen in woningen in de wijk Hoogwerf in Spijkenisse.

Surveilleerden agenten kregen rond 03.15 uur een melding van een inbraak in Spijkenisse. Meerdere politieauto’s, die al extra in de omgeving aanwezig waren om extra toezicht te houden, gingen naar de Tulpstraat. In de directe omgeving werd de 31-jarige man aangehouden. Tijdens zijn fouillering bleek hij een berg kleingeld, horloges, PlayStation spellen en 2 gevulde spaarvarkens bij zich te hebben. Deze spullen konden worden gelinkt aan eerdere inbraken in Spijkenisse die op dezelfde manier hadden plaatsgevonden als de inbraak van de melding. Met de aanhouding gaat de politie ervanuit in ieder geval 4 inbraken te hebben opgelost.

- Advertisement -

Onderzoek
Al geruimere tijd nam het aantal woninginbraken en insluipingen in de wijk Hoogwerf toe. Door agenten werd op allerlei manier geprobeerd om de inbreker(s) te pakken. Zowel in uniform als in burger werd gesurveilleerd. Camerabeelden werden opgevraagd uit de directe omgeving waar een inbraak had plaatsgevonden, maar dit alles leidde helaas niet tot de dief. Uiteindelijk kon de man vorige week zondag op heterdaad worden aangehouden en is hij in bewaring gesteld.

Aangifte
Als u slachtoffer bent geworden van een inbraak of ander misdrijf, doet u dan aangifte!. Met een goede aangifte en een lijst van goederen helpt u het politieonderzoek. Zo ook nu, door de aangiftes was de politie in staat om meerdere inbraken bij deze verdachte te brengen.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Drie tieners opgepakt voor schietpartij Lenteakker Spijkenisse

Spijkenisse – De politie heeft dinsdag drie tieners gearresteerd die worden verdacht van betrokkenheid bij een schietpartij afgelopen...

Brand in industriepand snel geblust Lorentzweg Spijkenisse

Spijkenisse - Eind van de ochtend is er brand ontstaan in een industriepand aan de Lorentzweg. Hier werd...

Jerrycans met restjes benzine zorgen voor brandweerinzet Schooleksterhoek Spijkenisse

Spijkenisse - Dinsdagavond om 19:52 uur is er een melding binnengekomen van een mogelijke gaslucht in een portiek...

Twee personen aangereden door voertuig Anjerplein Spijkenisse

Spijkenisse - Zondagmiddag 19 mei rond 13.48 uur heeft er een aanrijding plaatsgevonden aan het Anjerplein in Spijkenisse. De...