woensdag, mei 25, 2022
11.6 C
Rotterdam
woensdag 25 mei 2022

Politie zoekt naar sporen ‘s-Gravenweg in Rotterdam na fatale schietpartij Willem Ruyslaan

- advertentie -

Aan de ‘s-Gravenweg in Rotterdam is vrijdag gezocht naar sporen die te maken hebben met de fatale schietpartij woensdag aan de Willem Ruyslaan. De 64-jarige automobilist overleed later in het ziekenhuis en de bijrijder bleef ongedeerd.

Waar de politie precies op zoek naar is, is niet bekend. Meerdere personen zouden vooraf een persoon hebben zien wachten, deze voldoet aan het signalement van de dader. De dader ging er na het schietincident van door op een scooter, deze raakte betrokken bij een ongeval op de ‘s-Gravenweg, hierna vluchtte de dader ter voet. Voor als nog is hij spoorloos.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,217VolgersVolg
- advertentie -