dinsdag, mei 24, 2022
14.5 C
Rotterdam
dinsdag 24 mei 2022

Twee voortvluchtigen aangehouden door EVA-team in Den Haag en Rijswijk

- advertentie -

Den Haag/Rijswijk – Het EVA-team van de politie-eenheid Den Haag hield de afgelopen week twee mannen aan, die allebei gezocht werden.

Den Haag
Donderdagmiddag 11 oktober hielden agenten in Den Haag een 21-jarige Hagenaar aan. De man was eerder door de rechtbank veroordeeld voor 107 dagen gevangenisstraf wegens diefstal met geweld, openlijk geweld en poging doodslag.

Rijswijk
Op woensdagochtend 17 oktober hield het EVA-team een 22-jarige man (zonder vaste woon- of verblijfplaats) aan in een woning aan de Lijsterbeslaan in Rijswijk. De man, verdacht van meerdere strafbare feiten, mocht aanvankelijk zijn zitting in vrijheid afwachten. Omdat hij zich niet aan de schorsende voorwaarden hield, blijft hij nu alsnog vastzitten tot zijn terechtzitting.

Actief opsporen en aanhouden veroordeelden
Het zogenoemde EVA-team, waarbij EVA staat voor Executie Vonnissen Afgestraften, van de politie-eenheid Den Haag spoort veroordeelden op die zich proberen te onttrekken aan hun opgelegde straf en houdt deze aan.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,217VolgersVolg
- advertentie -