woensdag, januari 19, 2022
3.2 C
Rotterdam
woensdag 19 januari 2022

Beveiliger McDonalds breekt been na vechtpartij Coolsingel Rotterdam

- advertentie -

Een beveiliger is afgelopen nacht gewond geraakt nadat hij een vechtpartij wilde sussen in de McDonalds. Rond 03.00 uur liep een ruzie tussen verschillende klanten uit de hand die zich vervolgens naar boven verplaatste. Door een nog onbekende oorzaak raakte de beveiliger gewond en kon niet meer van de trap af.

De brandweer kwam ter plaatse om ambulancepersoneel te ondersteunen de man van de trap te krijgen. Volgens het persalarm was de beveiliger zwaargewond geraakt en zijn er meerdere aanhoudingen verricht. De politie doet verder onderzoek.

 

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,119VolgersVolg
- advertentie -