woensdag, januari 19, 2022
3.2 C
Rotterdam
woensdag 19 januari 2022

Brandweer heeft handen vol aan brand in slooppand Brandaanstraat Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – De brandweer kreeg even na middernacht de melding van een brand in een slooppand aan de Brandaanstraat in Rotterdam-Beverwaard. Twee tankautospuiten rukten uit naar de brand en troffen daar een redelijk forse brand aan.

De brand zelf was snel geblust, om alles goed te doven heeft de brandweer een deel moeten slopen. Na ongeveer 1,5 uur zat de taak voor de brandweer erop. De oorzaak van de brand is niet bekend, maar brandstichting wordt niet uitgesloten.

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,119VolgersVolg
- advertentie -