Gewonde na steekpartij Tolbrug Dordrecht

zondag 21 oktober 2018 11:00

Dordrecht – Een persoon is afgelopen nacht gewond geraakt na een steekpartij nabij de Tolbrug in Dordrecht. Het slachtoffer raakte na een onenigheid dusdanig gewond dat in eerste instantie ook een traumateam werd opgeroepen.

Het slachtoffer is na behandeling naar het ziekenhuis gebracht. Hoe ernstig zijn verwondingen zijn is niet bekend. De politie is een onderzoek gestart en roept eventuele getuigen op om zich te melden.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Gewonde na steekpartij Tolbrug Dordrecht
Schrijver:

 

 

Dordrecht – Een persoon is afgelopen nacht gewond geraakt na een steekpartij nabij de Tolbrug in Dordrecht. Het slachtoffer raakte na een onenigheid dusdanig gewond dat in eerste instantie ook een traumateam werd opgeroepen.

Het slachtoffer is na behandeling naar het ziekenhuis gebracht. Hoe ernstig zijn verwondingen zijn is niet bekend. De politie is een onderzoek gestart en roept eventuele getuigen op om zich te melden.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!