zondag, juni 26, 2022
21 C
Rotterdam
zondag 26 juni 2022

Overval op cafetaria Markgraaflaan Vlaardingen, politie zoekt getuigen

- advertentie -

Vlaardingen – Zaterdagavond overviel een magere man met donkere kleding en een bivakmuts een cafetaria aan de Markgraaflaan. De politie onderzoekt de zaak en roept getuigen op zich te melden.

Zaterdagavond rond 20.00 uur kwam de overvaller het cafetaria binnen en liep op een medewerker af. Er ontstond een woordenwisseling en  de verdachte bedreigde het personeelslid met een wapen. Watvoor soort wapen hij bij zich had, is niet bekend. Hij eiste geld, maar is uiteindelijk zonder buit vertrokken. Er raakte niemand gewond. De man is er lopend vandoor gegaan in de richting van de Indische buurt.

Getuigen?
Heeft u iets gezien of gehoord wat naar de dader kan leiden? En heeft u nog niet met de politie gesproken? Bel dan met 0900-8844 of vul onderstaand tipformulier in. De man was in het donker gekleed, mager, 1,80 meter en droeg een bivakmuts.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,233VolgersVolg
- advertentie -