Tieners gepakt voor inklimming speeltuin Rollebollebos Capelle aan den IJssel

Date:

Share post:

Twee tieners zullen zich deze zondagmorgen nog lang herinneren. Ze werden gepakt door de politie nadat de agenten een melding hadden gekregen van een mogelijke inbraak in de speeltuin.

Een omwonenden had gezien hoe twee jonge mannen over het hoge toegangshek van de speeltuin waren geklommen. De twee jongeren werden uiteindelijk nog voor hun vlucht gepakt door de agenten waaronder een hondengeleider.

De twee bleken onder invloed van diverse verdovende middelen te zijn. Ze wilden naar eigen zeggen gaan schommelen. De agenten hielden ze aan en brachten ze naar het bureau. Na een stevig gesprek zijn ze met een dikke bekeuring heengezonden. Bij het incident was nog een derde betrokkene, deze kon ontkomen.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd