Twee verdachten aangehouden na beroving met geweld Pieterskerkhof Leiden

Date:

Share post:

Leiden – Agenten van bureau Leiden hebben zondagochtend 21 oktober twee verdachten aangehouden voor het beroven en mishandelen van een 52-jarige man uit Leiderdorp.

 

Rond 00:15 uur kreeg de politie een melding dat er op het Pieterskerkhof een man mishandeld zou zijn. Ter plaatse zagen agenten het slachtoffer gewond op de grond liggen. Het slachtoffer werd behandeld door het ambulancepersoneel dat ter plaatse was gekomen en is vervoerd naar het ziekenhuis. Volgens getuigen was het slachtoffer ook beroofd van geld uit zijn portemonnee.

Getuigen vertelden de politie dat zij hadden gezien dat de verdachten er vandoor waren gegaan in de richting van de Pieterskerkstraat. In deze omgeving troffen agenten twee verdachten aan die voldeden aan het signalement dat de getuigen omschreven.

De verdachten, een 40-jarige man uit Leiden en een 23-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats zijn aangehouden en worden gehoord.

- Advertisement -

Gerelateerd