Alcomobilisten van de weggeplukt bij alcoholcontroles Vlaardingen

Date:

Share post:

Vlaardingen – Bij drie alcoholcontroles op 21 oktober in Vlaardingen op de kruising Lepelaarsingel-Reigerlaan, Marathonweg en Burg. van Lierplein zijn 18 weggebruikers aangehouden. De controle lag in handen van politievrijwilligers, die in een paar uur uiteindelijk ruim 2500 bestuurders aan de kant zetten.

18 van hen bliezen boven de streep en leken teveel te hebben gedronken. 12 van hen waren daadwerkelijk beschonken en mochten niet verder. Eén van hen had ruim vier teveel gedronken dan maximaal is toegestaan. Ook werden twee messen gevonden en in belaggenomen. Alcohol en verkeer gaan nooit samen. Kijk hier voor meer informatie.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd