woensdag, januari 19, 2022
3.2 C
Rotterdam
woensdag 19 januari 2022

Alcomobilisten van de weggeplukt bij alcoholcontroles Vlaardingen

- advertentie -

Vlaardingen – Bij drie alcoholcontroles op 21 oktober in Vlaardingen op de kruising Lepelaarsingel-Reigerlaan, Marathonweg en Burg. van Lierplein zijn 18 weggebruikers aangehouden. De controle lag in handen van politievrijwilligers, die in een paar uur uiteindelijk ruim 2500 bestuurders aan de kant zetten.

18 van hen bliezen boven de streep en leken teveel te hebben gedronken. 12 van hen waren daadwerkelijk beschonken en mochten niet verder. Eén van hen had ruim vier teveel gedronken dan maximaal is toegestaan. Ook werden twee messen gevonden en in belaggenomen. Alcohol en verkeer gaan nooit samen. Kijk hier voor meer informatie.

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,119VolgersVolg
- advertentie -