Bejaard echtpaar bruut overvallen van 110 euro Multatulistraat Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Vrijdagmorgen op klaarlichte dag overviel op de Multatulistraat een nog onbekende man een bejaard echtpaar dat net terugkeerde van een griepprik. Heeft u iets gezien? Meld het ons! Rond elf uur liep het echtpaar, een 79-jarige vrouw met rollator en haar man, naar hun woning aan de Multatulistraat. Toen zij bij het portiek van hun woning aankwamen, zagen zij een man aan de overkant van de straat staan. De man stond te bellen.

Toen de vrouw het portiek binnenliep, zag zij dat de man bij de portiekdeur stond. De man vroeg haar of hij haar moest helpen met de deur. Hij zei tegen haar dat hij boven woonde en liep vervolgens de trap op. Bij haar woning stond plotseling de man weer bij hen. Nogmaals vroeg hij of hij haar moest helpen. Op het moment dat de zij de deur bijna dicht deden, smeet de man de deur open. Hij pakt haar bij haar schouder en legde zijn andere hand op haar mond. De vrouw kwam hierdoor ten val. Haar man die de vrouw wilde helpen, viel ook. De man riep luid om geld en pakte haar handtas uit de rollator. Uit haar portemonnee haalde hij 110 euro en ging ervandoor.

Signalement
Door alle commotie is het echtpaar niet in staat om een volledig signalement te geven. De man was klein van postuur, geschatte lengte 1.60. Hij had een donkere huidskleur. Van de kleding is niets bekend.

Wie heeft wat gezien?
De politie is opzoek naar getuigen van deze laffe overval. Misschien heeft iemand de man gezien vlak voor of na de overval. Heeft u tips bel 0900-8844 of via M0800-7000. U kunt ook gebruik maken van het tipformulier onder aan de pagina.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd