dinsdag, januari 18, 2022
2 C
Rotterdam
dinsdag 18 januari 2022

Poes Destiny uit Spijkenisse na drie jaar gevonden in Culemborg

- advertentie -

Poes Destiny uit Spijkenisse beleefde wel een heel raar avontuur, drie jaar lang was ze vermist en ineens dook ze op in Culemborg. Dierenkliniek Leerdam kreeg Destiny in een slechte toestand binnen met gebroken bekken, zij lazen haar chip uit onder narcose en kwamen erachter dat het beestje als vermist stond opgegeven.

Het telefoonnummer van het baasje stond inmiddels sinds een jaar op een andere naam, gelukkig werd het facebookbericht zo vaak gedeeld dat op deze manier het baasje werd gevonden. Vanmiddag werd het baasje herenigd met poes Destiny.

Foto’s: Dierenkliniek Leerdam

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,118VolgersVolg
- advertentie -