64-jarige slachtoffer schietincident overleden Willem Ruyslaan Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Het slachtoffer dat woensdag 17 oktober levensgevaarlijk gewond raakte, is vandaag aan zijn verwondingen overleden. De schutter nam de 64-jarige Rotterdammer van dichtbij onder vuur. Het slachtoffer lag ruim een week in kritieke toestand in het ziekenhuis.

 

- Advertisement -

Onderzoek
Het team van rechercheurs zet alles op alles om de verdachte van deze vermoedelijke afrekening in het criminele circuit zo snel mogelijk van straat te halen. Nog steeds vragen we getuigen, die nog niet met de politie hebben gesproken, om zich te melden. Ook blijven beelden van harte welkom, net als alle andere informatie rondom het schietincident van woensdag 17 oktober, om 10.55 uur op de kruising Willem Ruyslaan en Oudedijk. Een schietincident als dit, op klaarlichte dag in een drukke wijk, is onacceptabel.

Tips?
U kunt zelf uw beeldmateriaal uploaden via het tipformulier. Andere informatie, hoe klein ook, kunt u doorgegeven via het Team Criminele Inlichtingen op 079-3458999 of via de Opsporingstiplijn op 0800-6070. En uiteraard anoniem: 0800-7000.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Hulpdiensten rukken uit voor melding explosie Boezemsingel Rotterdam

Rotterdam - De politie en brandweer zijn zondagavond rond 20.00 uur uitgerukt voor een mogelijke explosie bij een...

Dode en gewonde na schietpartij Lusthofstraat Rotterdam

Rotterdam - Een 22-jarige man uit Den Haag is vrijdagavond om het leven gekomen na een schietpartij in...

Waarschuwingsschot gelost bij aanhouding verdachten Fuikstraat Rotterdam

Rotterdam - Op de Fuikstraat in Rotterdam zijn donderdagavond drie mannen aangehouden na het lossen van een waarschuwingsschot....

Getuigen gezocht na verkeersongeval A16 Rotterdam Brienenoordbrug

Rotterdam - Afgelopen maandag 11 maart vond een verkeersongeval plaats op de A16 waarbij bestuurders van drie busjes,...