Politie zoekt verder naar vermiste Mona Baartmans (79) uit Delft

Date:

Deel bericht:

Delft/Oud Beijerland/Den Haag – In de zoektocht naar de vermiste Mona Baartmans (79) uit Delft heeft de politie vandaag samen met Opsporing Verzocht opnames gemaakt. Met acteurs werden de laatste momenten waarin Mona nog is gezien nagespeeld. Deze opnames zullen ook in het programma van Team West te zien zijn.

Cameraploeg van Opsporing Verzocht aan het werk in Delft

- Advertisement -

Fotobijschrift: De cameraploeg van Opsporing Verzocht aan het werk  

Mona Baartmans wordt sinds zondagmiddag 23 september rond 17.00 uur vermist. Rond dat tijdstip zou zij zijn afgezet op de hoek Oosteinde/ Broerhuisstraat in Delft. Sindsdien ontbreekt elk spoor. Op zondag 30 september hield het onderzoeksteam een 60-jarige man in zijn woning aan de Zadelmaker in Oud-Beijerland aan op verdenking van betrokkenheid bij de vermissing van mevrouw Baartmans. Zijn auto, een zwarte Renault Megane, werd op vrijdagavond 28 september in beslag genomen.

Opsporingsonderzoek
Sinds haar vermissing heeft het onderzoeksteam veelvuldig buurtonderzoek gedaan. Is meerdere keren met politiehonden op verschillende locaties in Delft en Oud-Beijerland gezocht. Zochten duikers in de stadsgrachten van Delft en zijn camerabeelden uitgekeken. Verder zijn in de uitzendingen van Opsporing Verzocht en Team West meerdere keren beelden getoond onder andere van getuigen die die zondagmiddag 23 september op het Oostende liepen, fietsten of reden.

Reconstructie
Aanstaande dinsdag 30 oktober zullen in de uitzendingen van Opsporing Verzocht en Team West deze reconstructie van de laatste momenten waarin Mona nog gezien is, worden uitgezonden.

Tips blijven welkom
Heeft u informatie die het team kan helpen, bel dan met 0800-6070 of anoniem via 0800-7000. Een app sturen naar de Whatsapp tiplijn kan natuurlijk ook: 06-17214856.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Lichtgewonde bij eenzijdig ongeval Havendijk Schiedam

Havendijk, Schiedam - Woensdagavond 24 april rond 18.20 uur heeft er een ongeval plaatsgevonden. Een automobilist is door...

Uitslaande flatbrand aan Arrheniusweg in Rotterdam

Rotterdam - Woensdagochtend 24 april is een uitslaande brand uitgebroken in een flat aan de Arrheniusweg. Mede omdat...

Aanhouding na melding steekpartij Brede Hilledijk Rotterdam

Rotterdam - Op de Brede Hilledijk is vanavond rond 19.45 uur een melding van een steekpartij geweest. De...

Kind bekneld tussen dakluik van dakterras Maashaven Noordzijde Rotterdam

Rotterdam - Op het dakterras van woningen aan de Maashaven Noordzijde is vanavond rond 17.33 uur een kind...