woensdag, juli 6, 2022
19.7 C
Rotterdam
woensdag 6 juli 2022

Getuigen gezocht van poging ontvoering van 29-jarige vrouw Waterlandsingel Den Haag

- advertentie -

Den Haag – De politie zoekt getuigen van een poging tot ontvoering donderdagavond 25 oktober op de Waterlandsingel. Drie onbekende mannen probeerden een 29-jarige vrouw uit Den Haag te ontvoeren.

Rond middernacht kregen agenten de melding dat er een poging tot ontvoering zou hebben plaatsgevonden op de Waterlandsingel. Om ongeveer 23.30 uur kwam de 29-jarige vrouw terug van haar werk en parkeerde haar auto naast de woning op de Waterlandsingel. Volgens de vrouw kwamen kort daarop drie mannen tevoorschijn en begonnen zij haar te slaan en probeerden haar te ontvoeren. Het lukte de vrouw om zich los te maken, waarop de drie verdachten ervandoor gingen. Op dit moment zijn de drie mannen nog spoorloos.

Signalement verdachten
Alle drie de mannen hebben een smal postuur en zijn langer dan 1.80 meter. Zij droegen alle drie bivakmutsen, handschoenen en grijze vesten. Ook hadden zij alle drie een joggingbroek aan (één daarvan was blauw.)

Getuigen gezocht
De politie is op zoek naar getuigen van deze poging tot ontvoering. Heeft u iets gezien of gehoord? Bel dan met de politie via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,237VolgersVolg
- advertentie -