Dader(s) schietincident Weizichtstraat Rotterdam gezocht (video)

zaterdag 27 oktober 2018 16:57

Rotterdam – Bij een schietincident op de Weizichtstraat is zaterdagavond 9 juni een 27-jarige Rotterdammer gewond geraakt. Het slachtoffer zou op de Essenburgsingel ruzie hebben gekregen met een groepje mannen.

Op de Essenburgsingel raakt de Rotterdammer rond 21.00 uur in gesprek met zijn belagers in een grijze Kia Sportage. Het gesprek mondt al snel uit in een ruzie.

Mishandeling
Het slachtoffer wordt onder andere geslagen en de auto ingetrokken. Daar wordt hij mishandeld en in bedwang gehouden met een vuurwapen. Uiteindelijk weet hij te ontsnappen en rent richting de Weizichtstraat.

Schietincident
Op de Weizichtstraat wordt hij ingehaald en beschoten. De man raakt hierdoor gewond aan zijn been. Zijn belagers gaan er direct vandoor, zodat waarna hij weg kan strompelen. Op de Beukelsweg wordt hij later aangetroffen door agenten.

Vluchtroute daders
De grijze Kia Sportage rijdt vanuit de Weizichstraat via de Beukelsweg de wijk uit. Daarna rijdt de auto in de richting van de Mevlana moskee.

Verdachte aangehouden
Op 14 juni is de Kia Sportage aangehouden na een achtervolging tot stoppen gedwongen door de politie. Een van de inzittenden kon als verdachte worden aangemerkt en zit nog vast, maar de politie is nog op zoek naar de andere daders.

Minimaal twee daders
Hoeveel mannen er in de auto zaten, is niet duidelijk. Getuigen spreken van minimaal twee inzittenden. De bestuurder van de auto was blank, blond haar en droeg een donker petje. Hij wordt midden twintig geschat. De andere man was breed gebouwd, kaal en had een lichtgetinte huidskleur. De mannen spraken Nederlands.

Vragen
Wie heeft er 9 juni iets gezien op de Essenburgsingel en Weizichtstraat rond 21.00 uur?

Wie weet er meer over de inzittenden van de grijze Kia Sportage?

Wie heeft gezien wat de daders met het vuurwapen hebben gedaan? Mogelijk is het wapen ergens gedumpt.

Bel 0800-6070 of Anoniem 0800-7000 of voor een vertrouwelijk gesprek Team Nationale Inlichtingen 079-3458999. Of vul het tipformulier in.

Link Opsporing Verzocht

Gewonde bij schietpartij Beukelsweg Rotterdam

 

0 reacties

Dader(s) schietincident Weizichtstraat Rotterdam gezocht (video)
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Bij een schietincident op de Weizichtstraat is zaterdagavond 9 juni een 27-jarige Rotterdammer gewond geraakt. Het slachtoffer zou op de Essenburgsingel ruzie hebben gekregen met een groepje mannen.

Op de Essenburgsingel raakt de Rotterdammer rond 21.00 uur in gesprek met zijn belagers in een grijze Kia Sportage. Het gesprek mondt al snel uit in een ruzie.

Mishandeling
Het slachtoffer wordt onder andere geslagen en de auto ingetrokken. Daar wordt hij mishandeld en in bedwang gehouden met een vuurwapen. Uiteindelijk weet hij te ontsnappen en rent richting de Weizichtstraat.

Schietincident
Op de Weizichtstraat wordt hij ingehaald en beschoten. De man raakt hierdoor gewond aan zijn been. Zijn belagers gaan er direct vandoor, zodat waarna hij weg kan strompelen. Op de Beukelsweg wordt hij later aangetroffen door agenten.

Vluchtroute daders
De grijze Kia Sportage rijdt vanuit de Weizichstraat via de Beukelsweg de wijk uit. Daarna rijdt de auto in de richting van de Mevlana moskee.

Verdachte aangehouden
Op 14 juni is de Kia Sportage aangehouden na een achtervolging tot stoppen gedwongen door de politie. Een van de inzittenden kon als verdachte worden aangemerkt en zit nog vast, maar de politie is nog op zoek naar de andere daders.

Minimaal twee daders
Hoeveel mannen er in de auto zaten, is niet duidelijk. Getuigen spreken van minimaal twee inzittenden. De bestuurder van de auto was blank, blond haar en droeg een donker petje. Hij wordt midden twintig geschat. De andere man was breed gebouwd, kaal en had een lichtgetinte huidskleur. De mannen spraken Nederlands.

Vragen
Wie heeft er 9 juni iets gezien op de Essenburgsingel en Weizichtstraat rond 21.00 uur?

Wie weet er meer over de inzittenden van de grijze Kia Sportage?

Wie heeft gezien wat de daders met het vuurwapen hebben gedaan? Mogelijk is het wapen ergens gedumpt.

Bel 0800-6070 of Anoniem 0800-7000 of voor een vertrouwelijk gesprek Team Nationale Inlichtingen 079-3458999. Of vul het tipformulier in.

Link Opsporing Verzocht

Gewonde bij schietpartij Beukelsweg Rotterdam

 

Brand in squashhal Barbarakruid Rotterdam

Brand in squashhal Barbarakruid Rotterdam

Rotterdam - In het pand van de Squashhal aan het Barbarakruid heeft zondagmiddag korte tijd brand gewoed. De brand was ontstaan in de gevel van het pand en betrof vermoedelijk isolatiemateriaal. Het gedeelte waar de brand was ontstaan staat in de volle zon, de gevel...

Terreinwagen belandt in sloot Oude Leedeweg Pijnacker

Terreinwagen belandt in sloot Oude Leedeweg Pijnacker

Pijnacker - Zaterdagavond 8 augustus rond 19.45 uur heeft een ongeval plaatsgevonden aan de Oude Leedeweg in Pijnacker. Een Chervolet terreinwagen is van de weg geraakt en in de naastgelegen sloot terechtgekomen. Twee personen zijn bij het ongeval gewond geraakt en...

Grote brand Domino’s Pizza Het Rond Houten

Grote brand Domino’s Pizza Het Rond Houten

Houten - Zaterdagmiddag 8 augustus rond 14.25 uur was een enorme brand ontstaan bij Domino's Pizza bij het winkelcentrum aan de Het Rond in Houten. De brandweer heeft opgeschaald naar Grip 1, waarna vele wagens konden worden ingezet. De vlammen sloegen uit het pand...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!