Twee motorrijders gewond bij ongeval op Rijksweg A12 bij Bleiswijk

zaterdag 27 oktober 2018 22:14

Bleiswijk – Zaterdagavond 27 oktober rond 20.05 uur heeft er een ongeval plaatsgevonden op de Rijksweg A12 bij Bleiswijk.

Door onbekende oorzaak ging het mis bij een groep motorrijders ter hoogte van de afrit Bleiswijk op de A12 in de richting van Den Haag. Bij dit ongeval waren 4 motorrijders betrokken waarvan er één ter plekke is behandeld door het ambulancepersoneel en één is er met onbekend letsel vervoerd naar het ziekenhuis. De A12 is komende vanuit Gouda richting Den Haag bij knooppunt Gouwe langere tijd volledig afgesloten geweest voor het verkeer. Meerdere motoren zijn door een berger afgesleept.

 

0 reacties

Twee motorrijders gewond bij ongeval op Rijksweg A12 bij Bleiswijk
Schrijver:

 

 

Bleiswijk – Zaterdagavond 27 oktober rond 20.05 uur heeft er een ongeval plaatsgevonden op de Rijksweg A12 bij Bleiswijk.

Door onbekende oorzaak ging het mis bij een groep motorrijders ter hoogte van de afrit Bleiswijk op de A12 in de richting van Den Haag. Bij dit ongeval waren 4 motorrijders betrokken waarvan er één ter plekke is behandeld door het ambulancepersoneel en één is er met onbekend letsel vervoerd naar het ziekenhuis. De A12 is komende vanuit Gouda richting Den Haag bij knooppunt Gouwe langere tijd volledig afgesloten geweest voor het verkeer. Meerdere motoren zijn door een berger afgesleept.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!