Maaltijdbezorger overvallen op de Markerstraat Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Een pizzabezorger is zondag overvallen op de Markerstraat in Rotterdam-Zuid. Een jongen pakte zijn geld af en ging er vandoor in de richting van de Utenhagestraat. De politie zoekt getuigen. Heeft u iets gezien of weet u wie de overvaller is? Bel 0900-8844 of vul het tipformulier in.

 

Zondagavond rond 18.30 uur liep een pizzabezorger met zijn kapotte fiets aan de hand en een warme pizza bij zich op de Dorpsweg. Hij liep van de Utenhagestraat via de Walchersestraat naar de Markerstraat. Op de Walchersestraat zag hij een jongen op een hoekje staan. Vervolgens werd hij aangesproken door diezelfde jongen op de Markerstraat. De overvaller wilde dat de bezorger zijn zakken leeg maakte. Omdat de straatrover een van zijn handen in de binnenkant van zijn jas verborgen hield, was het slachtoffer bang dat hij een wapen bij zich had. Hij gaf daarom meteen zijn geld af. De dader verdween in de richting van de Utenhagestraat. Er raakte niemand gewond. De politie is een onderzoek gestart en roept getuigen op zich te melden.

Getuigen?
Heeft u zondagavond iets gezien van de overval? Of heeft u de dader zien lopen of zien staan op de hoek in een van bovengenoemde straten, misschien al eerder die avond? Het gaat om een blanke jongen van rond de 15/16 jaar van 1.75/1.80 meter lang met een normaal postuur. Hij droeg een zwarte jas en had zijn capuchon op. Ook had hij een tasje schuin over zijn buik. Alle informatie is welkom, bel 0900-8844 of als u liever anoniem blijft met 0800-7000. U kunt ook onderaan het tipformulier invullen.

- Advertisement -

Gerelateerd